15 Ocak 2010 Cuma

Güneysınırlı çiftçilerimizden Çumra Şeker’e ziyaret







Güneysınır Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile Güneysınırlı çiftçilerimiz Çumra Şeker Entegre Tesislerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ziyarete Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Güneysınır Belde Belediye Başkanları, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkileri , Güneysınır Ziraat Odası Başkanı ve kalabalık bir çiftçi grubu katıldı.

Fabrika yetkilileri tarafından karşılan Güneysınırlılar, fabrikada bulunan katı ve sıvı şeker üretim, etanol üretim, yem, sera ve diğer tesisleri gezerek tesisler hakkında bilgiler aldılar.

Fabrika yetkilileri, fabrikaları tek tek gezdirerek yapılan çalışmalar ve üretilen ürünler konusunda Güneysınırlıları bilgilendirdi.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir “Bu gezimizle pancarın işlenip şeker üretiminden yakıt üretimine kadar en güzel şekilde değerlendirildiği ve bir tesisin atık maddesinin diğer tesise ham madde olduğu bir entegre tesisi gördük. Modern üretim gücüne sahip tesislere hepimiz hayran kaldık. Bu tesislerin oluşmasında büyük emeği bulunan başta Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk olmak üzere tüm çalışanlarına çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Çumra Şekerde ikram edilen öğle yemeğinin ardından Çumra Şeker yetkilileri tarafından Güneysınırlı çiftçilere hediyeler verildi.

1 yorum:

  1. Degerli blog yöneticisi sitenizdeki paylaşımlar çok etkileyici toshiba servisleri diger paylaşımlarda başarılar diler.

    YanıtlaSil