9 Temmuz 2010 Cuma

Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu İlçemize Geliyor



Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konyaya iki günlük bir ziyarette bulunacak.

Dış İşleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 10 Temmuz 2010 Cumartesi Günü ilçemizde arazi toplulaştırma tapu dağıtım törenine katılıyor.

Türkiye ile İsrail arasında yaşanan kriz nedeniyle son günlerde yoğun bir çalışma temposu içine giren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yorgunluğunu memleketi Konya’da atacak. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya’ya iki günlük bir ziyarette bulunacak.

Cuma günü ilk olarak Konya’da Bosna-Hersek Fahri Konsolosluğu’nun açılış törenine katılması beklenen Bakan Davutoğlu’nun daha sonra Akşehir’e gitmesi ve kaymakamlık ile belediye başkanlığı ziyaretlerinin ardından tarihi Arasta’ta esnafla bir araya gelmesi öngörülüyor. Konya gezisi taslak programında herhangi bir değişiklik olmazsa Bakan Davutoğlu Cuma ve Cumartesi günleri Akşehir’in yanı sıra Konya’nın Ilgın, Kadınhanı, Güneysınır, Hüyük, Taşkent, Hadim ve Kulu ilçelerini de ziyaret edecek. Davutoğlu, Güneysınır’da arazi toplulaştırılması tapu dağıtım törenine Taşkent’te de 9. Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak.